Juldag i Thailand

Juldagen idag!

En alldeles jättebra, annorlunda, varm, rolig, god julafton har passerat.

Här är några som fick äta en svensk jullunch hos oss...
Eva-Lena, Cissi, Anna, Jessica, Rasmus, Ronnie, Michael, Daniel,
Nathalie och Tindra.

Vi firade med vänner på taket för att sedan ta oss in mot Saladan för
att äta ett svenskt julbord. Idag har vi fördrivit tiden på stranden för att bara slappa och må bra. Dessvärre har Hampus blivit sjuk med feber och halsont, så honom bäddade vi ner i en skön solsäng som vi släpade md oss hemifrån. Det var så skönt att veta att det var nystädat när vi kom hem, för idag är det visst söndag igen. Efter dagen på stranden kom vi så hem till ett skinande hem… Vi bäddade ner Hampus i hans säng och smällde upp solsängarna ute på balkongen… fram med varsin bra bok!!

Tindra passade på att leka med sina egentillverkade nallehus och vi bara njöt av stillsamheten och lugnet, i bakgrunden hörs dom svenska julsångerna som påminner oss om att det faktiskt är jul.

 

Julklappsleken var rolig och spännande! Vad kunde det va i paketen som endast fick kosta 100 bath (ca 20 kr)??


Amanda Tindra och Nathalie, julfina tjejer!

Hoppas ni därhemma har haft en lugn oc skön jul!
Kramar från oss!

Kommentarer:

1 Jeanette:

skriven

Hej på er! Hoppas ni haft en bra (men lite annorlunda!) jul! Här är det mest blåsigt och dessutom ingen snö! Tack för julklappen som Max fick. Kompisarmbandet åkte på snabbt! Hoppas att Hampus mår bättre så att han kan vara med och fira nyår! Gott nytt år på er alla fyra! Kram/Jeanette och Max

2 Ing-Marie Jonsson:

skriven

Hej hela familjen,och ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!

Jag har precis pratat med Per och Laila Persson och vi kom i prat om er. Har ni det bara bra där nere på Kho Lanta? Jag var ju där nere förra julen och hade en varm och skön jul till skillnad från dom hemma som hade -35C. På onsdag far vi ner och vårt barnbarn Wilma ska ju gå på skolan på Kho Lanta i 2 mån. Hörde att Lasse och Kristina kommer ner till er lite senare.

Vi har inte fixat något boende ännu,men räknar med att det ordnar sig när vi väl är på plats.

Bli inte "rädd" om för er en okänd familj hälsar, vi känner igen er på hammarbyflaggan på er Tuk-Tuk (om den finns kvar)+ att vi sett foton på er.

Sköt om er i värmen!

Häls. Ing-Marie o Henry fr. Jämtland

Kommentera här: