till övervåningenEn vacker orkidé blommar för fullt hos oss...Ibland måste man nypa sig i armen och fråga sig själv...
"får man ha det så här bra?"
Tänk att det är dan före Lucia och här är vi,
idag har dock studiemotivationen legat nere....
Men då passar vi på att njuta av boendet här på Lanta.


här är våran översta våning, det är lätt att njuta av livet här.
Och här har vi tänkt att fira både jul och nyår!

Kommentarer:

1 mamma Eva:

skriven

Ja, nog är det så alltid, att man måste nypa sig i armen för att förstå att ni inte är hemma! Men samtidigt som saknaden är jättestor, så är vi så väldigt glada för er skull, att detta blev möjligt. Vi tycker ni har varit och är så duktiga som klarat så mycket.

Nu börjar tiden för vår resa komma nära. Det ska helt enkelt bli underbart att få krama om er! Se mycket av det vackra som vi sett på bloggen, känna på hur det är att leva i Thailand, hälsa på Hampus o Tindra i skolan. Å, vad vi längtar!!Må så gott och varma adventstankar och tusen kramar till Er!

Mamma Eva o Pappa Henry

2 Helene:

skriven

Vad fint ni bor! Helt annat mot hur vi levt i Thailand nu 3 veckor ;0) Vi var på Koh Mok sista 5 dagarna på Charlies Beach Resort.. det var fint!

Annars höll vi oss till Koh Lipe. Nu hemma men längtar redan tillbaka.. lyckliga ni :o)Helene o Co

3 Moster:

skriven

Va härligt ni har det!!!! Å va kul vi ska ha när vi ses! Baaaaada massor! =) nu längtar jag efter er!!!! Men det e väldigt kul att ni har det bra! Hampus & Tindra, kom de andra breven fram tillslut? Eller blev det en flopp? Vi har precis haft besök av ett luciatåg på mitt jobb. Väldigt vackert! Massa kramar till alla er!!! <3 <3 <3 alla hälsar!

4 farfar och lena:

skriven

Skönt att ni trivs och njuter av ert "friår". Vi har haft varmaste november på 250 år, jag såg en blåsippa för 10 dagar sedan. Men nu är det mörkt vid tretiden så vi ser till att få lite ljusterapi när solen visar sig. Om en vecka vänder det, vi kommer att fira vintersolståndet traditionsenligt och vilar ut på julafton.

Fortsätt och njut av värmen och naturen, många kramar till er alla!!!

Lena o. farfar

Kommentera här: